Werkwijze

inkxxtras_14

Intake gesprek

Na het maken van een afspraak, ontvangen wij u graag in onze zaak in Heemskerk. U kunt binnen 5 werkdagen bij ons terecht. Inkx Xtras is gevestigd naast onze haarstudio Inkx Wellness. Hierdoor beschikken wij over een aparte ruimte met eigen ingang waar wij u ongestoord kunnen ontvangen. Uw privacy is hierdoor gewaarborgd. In dit eerste, vrijblijvende gesprek nemen wij alle tijd voor u.

Als eerste maken wij een analyse van uw hoofdhuid en haarzakjes door middel van een scope om de oorzaak van het haaruitval te achterhalen. Daarna gaan wij samen met u op zoek naar een oplossing. Tegen welke problemen loopt u aan? Wat zijn uw wensen? Sommige problemen zijn op te lossen met een (salon)behandeling. Maar indien u een haarwerk nodig heeft, adviseren wij u over de mogelijkheden. U krijgt diverse voorbeelden en kwaliteiten te zien waarvan we de voor- en nadelen bespreken. Wij meten uw hoofd op voor de juiste pasvorm.

Nadat u een keuze heeft gemaakt, worden een aantal haarwerken op zicht besteld. Confectiehaarwerk hebben wij binnen 48 uur in huis. Maatwerk binnen 12 weken. Het is mogelijk om een haarwerk te reserveren voor een periode van minmaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Onze specialiteit: Ambachtelijke werkwijze

Bij voorkeur werken wij met op maat gemaakte haarwerken omdat wij graag streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Omdat geen hoofd hetzelfde is, passen wij zelfs de op maat gemaakte haarwerken aan. Waar nodig kunnen wij het haarwerk helemaal aanpassen aan uw wensen, van alles is mogelijk: Verven, zoals bij een uitgroei (alleen mogelijk op echt haar van een haarwerk) of inknopen van highlights en lowlights op synthetisch haar. Tevens kunnen wij het haarwerk altijd verkleinen of vergroten. U moet tevreden zijn met het resultaat.

Dat verstaan wij onder ambachtelijke werkwijze.

Tweede gesprek

Tijdens de tweede afspraak kunt u de haarwerken passen en uw keuze maken. Een haarwerk knippen wij altijd in model, zodat het perfect aansluit bij uw gezicht. Alle aanpassingen zijn mogelijk, zoals hierboven bij Ambachtelijke werkwijze omschreven.

Service en nazorg

Na het aanpassen van het haarwerk, vindt er na drie weken een controle plaats om te zien of alles naar wens is. Wij controleren de pasvorm en indien nodig, passen wij deze aan.

Het is belangrijk uw haarwerk in goede conditie te houden. Voor het beste resultaat kunt u gebruik maken van ons Service programma. Vraagt u naar de mogelijkheden!

Kosten en vergoedingen

De kosten van een haarwerk zijn afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte materialen. Tijdens het eerste gesprek informeren wij u graag over de vergoedingen van de zorgverzekeraars. U dient dit echter bij uw eigen zorgverzekeraar na te vragen. Wij zijn aangesloten bij alle verzekeraars in Nederland.

 

verzekeringen
 

Erkenning ANKO

Inkx Xtras heeft een erkenning van de ANKO, Algemene Nederlandse Kappersorganisatie, sectie haarwerken. Deze erkenning wordt elk jaar opnieuw getoetst. Daarmee is Inkx Xtras een erkend leverancier van haarwerken.