Over ons

ingeborg-en-rachel

Wij stellen ons graag aan u voor: Ingeborg Hilgersom en Rachel Raes en helpen en adviseren u graag bij haarproblemen. Wij zijn gecertificeerde specialisten op het gebied van haaruitval en haarwerken. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het kappersvak.

In onze haarstudio hebben wij regelmatig klanten die een oplossing zoeken voor haaruitval. Om deze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij Inkx Xtras geopend. In onze nieuwe zaak hebben wij bewust gekozen voor een huiselijke en geborgen sfeer.

Heeft u problemen met haaruitval? Wilt u professioneel en integer advies over haarwerken? Wij helpen en begeleiden u graag. Inkx Xtras is gevestigd naast onze haarstudio Inkx Wellness in Heemskerk.

Over onze naam Inkx Xtras

Wat betekent XTRAS in onze naam?

  • X – eXtra uitvoering van dienstverlening
  • T – Tiptop, eerste klas behandeling
  • R – Retouch, bijwerken, retoucheren, wij willen u mooi maken
  • A – Advies
  • S – Support
  • XTRAS – Persoonlijk advies en ondersteuning met oplossingen op maat, wij nemen alle tijd voor u! Tip top retouch door Advies en support.

ingeborg

Hallo, mijn naam is Ingeborg. Ik ben meer dan 18 jaar werkzaam als kapster. Sinds zestien jaar heb ik mijn eigen kapsalon. Naast de wellnesszaak Inkx wilde ik meer de diepte in en mensen helpen. Mensen die door ziekte haaruitval hebben kunnen nu bij Inkx Xtras terecht voor een haarstuk.

Ik ben heel erg blij met de zaak Inkx Xtras. Graag geven wij een goed advies op het gebied van haar- en (hoofd)huidproblemen. Hiervoor volgen mijn collega’s en ik dan ook regelmatig de nodige cursussen.

Sinds enige tijd zijn wij een eco-zaak geworden, waar ik erg blij mee ben. We werken, ook in de haarstudio, schoonheidssalon en webwinkel, voornamelijk met plantaardige producten maar wel van exclusieve kwaliteit. Tenslotte hecht ik veel waarde aan een goede sfeer in de salon, door een enthousiast team en een persoonlijke benadering met goed advies!

rachel

Hallo, ik ben Rachel. Ik ben inmiddels al vele jaren werkzaam bij Inkx. Daarvoor werkte ik als kapster bij diverse kapperszaken, maar Inkx is precies de kapsalon die bij mij past!  Voornamelijk werk ik in de zaak Inkx Xtras. Wij hebben veel tijd gestoken in opleidingen en trainingen op het gebied van haarproblemen en haarwerken. Ik vind het fijn om klanten te helpen en te adviseren!

Ook ben ik opgeleid als scope-analyste zodat ik haar- en hoofdhuidanalyses kan uitvoeren en passend advies kan geven. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in de supplementen van Oolaboo en kan onze klanten helpen met de juiste keuze. Bijvoorbeeld bij haaruitval of huidproblemen.

We hebben een heel leuk team met veel enthousiaste mensen, ik hoop dat nog veel meer mensen onze zaak weten te vinden!