Over ons

Wij stellen ons graag aan u voor: eigenaresse Ingeborg Hilgersom en haar medewerkers helpen en adviseren u graag bij haarproblemen. Ons team bestaat uit een gecertificeerde specialiste op het gebied van haaruitval en haarwerken, specialisten op het gebied van Djarling Hair, Hairdition, plakken van haar(stukken) en haaruitval na chemo. Ook hebben wij jarenlange ervaring in het kappersvak.

In onze haarstudio hebben wij regelmatig klanten die een oplossing zoeken voor haaruitval. Om deze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij Inkx Xtras geopend. In onze nieuwe zaak hebben wij bewust gekozen voor een huiselijke en geborgen sfeer.

Heeft u problemen met haaruitval? Wilt u professioneel en integer advies over haarwerken? Wij helpen en begeleiden u graag. Inkx Xtras is gevestigd naast onze haarstudio Inkx Wellness in Heemskerk.

Hallo, mijn naam is Ingeborg. Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam als kapster. Sinds het jaar 2000 heb ik mijn eigen kapsalon. Naast de wellnesszaak Inkx wilde ik meer de diepte in en mensen helpen. Mensen die door ziekte haaruitval hebben kunnen nu bij Inkx Xtras terecht voor een haarstuk.

Ik ben heel erg blij met de zaak Inkx Xtras. Graag geven wij een goed advies op het gebied van haar- en (hoofd)huidproblemen. Hiervoor volgen mijn collega’s en ik dan ook regelmatig de nodige cursussen.

Sinds enige tijd zijn wij een eco-zaak geworden, waar ik erg blij mee ben. We werken, ook in de haarstudio, schoonheidssalon en webwinkel, voornamelijk met plantaardige producten maar wel van exclusieve kwaliteit. Tenslotte hecht ik veel waarde aan een goede sfeer in de salon, door een enthousiast team en een persoonlijke benadering met goed advies!

Over onze naam Inkx Xtras

Wat betekent XTRAS in onze naam?

  • X – eXtra uitvoering van dienstverlening
  • T – Tiptop, eerste klas behandeling
  • R – Retouch, bijwerken, retoucheren, wij willen u mooi maken
  • A – Advies
  • S – Support
  • XTRAS – Persoonlijk advies en ondersteuning met oplossingen op maat, wij nemen alle tijd voor u! Tip top retouch door Advies en support.