Haarwerken

inkxxtras_4

Soorten haarwerken

De aanschaf van een haarwerk kan voor u een goede oplossing zijn als u last heeft van haaruitval. De oorzaak kan een haarziekte zijn, zoals alopecia areata (kale plekken). Maar ook haarverlies als gevolg van een chemokuur.
Haar is een belangrijk onderdeel van ons gezicht. Haarverlies kan tot onzekerheid, angstgevoelens of controleverlies leiden. Een haarwerk kan hierbij een goed hulpmiddel zijn. De haarwerken zijn tegenwoordig van goede kwaliteit en bijna niet meer van echt te onderscheiden.

 

Confectie of op maat?

Confectiehaarwerken worden in standaard modellen en maten geleverd. U heeft keuze uit vele kleuren en het haarwerk kan vaak binnen 48 uur geleverd worden. Het kan in model worden geknipt. Verven is niet mogelijk op synthetisch haar, maar wel op echt haar.
Confectie is een stuk goedkoper dan maatwerk. Maatwerk is precies op uw maat gemaakt en daardoor duurder. De levertijden zijn meestal langer.

 

Kosten

De kosten van een haarwerk zijn afhankelijk van de gebruikte materialen en kwaliteit. Tijdens het eerste gesprek informeren wij u graag over de vergoedingen van de zorgverzekeraars. U dient dit echter bij uw eigen zorgverzekeraar na te vragen.

inkxxtras_20