Haarwerk op maat

inkxxtras_5

Een haarwerk op maat

Bij voorkeur werken wij met op maat gemaakte haarwerken omdat wij streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Omdat geen hoofd hetzelfde is, zullen wij zelfs de op maat gemaakte haarwerken aanpassen aan de voor u juiste pasvorm. Uiteraard zullen wij het haar helemaal aanpassen zoals u dat wenst. Van alles is mogelijk: verven (alleen mogelijk op echt haar) of inknopen van highlights en lowlights op synthetisch haar. Tevens kunnen wij het haarwerk altijd verkleinen of vergroten. U moet tevreden zijn met het resultaat. Dat verstaan wij onder ambachtelijk werkwijze. Uiteraard houden wij bij het aanpassen van een haarwerk rekening met het werk dat u doet en wat u met een haarstuk wilt doen, zoals sporten, zwemmen of slapen.

 

Service en nazorg

Drie weken na de aanschaf van uw haarwerk vindt er een controle plaats om te zien of alles naar wens is. Is de pasvorm nog steeds perfect? Indien nodig doen wij aanpassingen.

Voor het beste resultaat en om uw haarwerk blijvend in een uitstekende conditie te houden kunt u gebruik maken van ons Service programma. Vraagt u naar de mogelijkheden!

Het is belangrijk uw haarwerk in goede conditie te houden. Lees hier onze was- en onderhoudsinstructies.

Europees haar

Dit lichtgewicht onbehandelde haar komt uitsluitend uit Nederland & België. Door een klein stukje van jouw eigen haar te nemen kunnen wij in het ”zogenoemde” databank zoeken naar het juiste passende haar welke precies opdat van jou lijkt. Zo krijg jij een perfect haarwerk wat hetzelfde voelt en oogt als jouw eigen haar!