Beter voelen

Massages en wellnessbehandelingen

In onze haarstudio en schoonheidssalon INKX Wellness hebben wij een speciale ruimte waar u terecht kunt voor diverse soorten behandelingen.

    • Diverse massages, bijvoorbeeld hot stone, stoelmassage en ontspanningsmassage.
    • Schoonheidsbehandeling van Comfort Zone of Oolaboo.
    • Duo Wellness behandeling samen met uw vriendin, zus, moeder of partner. 2 uur lang genieten voor maar € 85,- (prijs voor 2 personen). U kunt kiezen u de producten van Oolaboo of Comfort Zone. De behandeling bestaat o.a. uit een welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, recover touch massage van gezicht, decolleté en nek, voedend masker en dagverzorging afgestemd op uw huid.
    • Permanente make-up kan een oplossing zijn voor een tekort aan haartjes in de wenkbrauwen. De tussenruimtes worden opgevuld met permanente make-up, waardoor de wenkbrauwen er voller en natuurlijk uitzien.
    • Make-up tips of make-up behandeling. Een mooie, verzorgde make-up kan wonderen verrichten. Ook als u een gevoelige en droge huid heeft. Wij werken met minerale make-up die zuurstofdoorlatend is, u kunt er zelfs mee slapen!

Kijk voor meer informatie over alle behandelingen en massages op de website van haarstudio en schoonheidssalon INKX Wellness.

Acupunctuur

U kunt zich in onze salon ook laten behandelen door een acupuncturist. Acupunctuur kan helpen pijn en vermoeidheid te verminderen of weg te nemen. Helpt ook bij klachten zoals hoofdpijn en slaapproblemen. Zie voor meer informatie www.energieker.nu

Voedingssupplementen

De huidconditie wordt voor 70% bepaald door voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd. Huidverzorging met supplementen van binnenuit is daarom aan te bevelen. De cosmetische supplementen van Oolaboo werken en voeden de huid van binnenuit en kunnen zo helpen de huid er gezonder en stralender uit te laten zien. Alle supplementen zijn zowel in de salon als in onze webshop verkrijgbaar. Een uitgebreide omschrijving van de supplementen vindt u ook op deze pagina.

Haarverzorgingsproducten

In onze winkel en webshop kunt u terecht voor natuurlijke haarverzorgingsproducten die vrij van siliconen en parabenen zijn, ideaal voor de droge en gevoelige huid. Wij voeren o.a. de merken Nioxin, Davines, Oolaboo haircare, Oolaboo Super Foodies en Morrocanoil.

Hoofdbedekking

Wij hebben een uitgebreide collectie leuke mutsjes en sjaals.